Sådan styrker Bitcoin uskyldige og bekæmper uretfærdighed

Efter at have set en abrupt fiasko af traditionelle økonomiske modeller, kan folk muligvis henvende sig til decentral peer-to-peer-teknologi med crypto som fremtiden.

Masser af uretfærdighed plager vores samfund

For eksempel har ikke- bankede og underbankerede i vores verden ikke let adgang til økonomisk viden. Alt for ofte er det forbeholdt mennesker med rigdom og muligheder. Hvis du ikke har vist disse ressourcer eller undervist disse ressourcer af en professionel, har du muligvis ikke tilstrækkelig adgang til de nødvendige oplysninger for at få økonomisk læsning.

En sådan uddannelse ofte kun kommer som indkomst stiger. Så hvordan kan vi øge de ikke-bankedes indkomst for at bevæge dem med mere viden? Mange af dem på lavere socioøkonomiske niveauer ved ikke, hvad Bitcoin Code ( BTC ) er. Denne viden er ikke matrikuleret fra kryptoguruerne eller finanseksperterne til nogle af de mindre privilegerede økonomiske klasser.

De ikke-bankede kan afskærmes fra måderne, hvorpå vores økonomiske system er vildt uholdbart og plaget med inflation og gæld. Penge i disse dage er netop skabt „ud i luften“ uden nogen iboende værdi, der bakker denne papirvaluta. Medierne kan undertiden tydeligt formulere, hvordan vi har et fundamentalt defekt økonomisk system, men afviser ofte de detaljer, der vil bevæge folk med mere viden til at navigere i dette økosystem.

Bitcoin er starten på en plan for at korrigere denne grundlæggende korrupte og uholdbare økonomiske kultur. Bitcoin repræsenterer en idé. En brugssag.

Et første pas ved at udvikle et ødelagt system. Bitcoin er et sted, hvor ethvert menneske og enhver person bliver lige

Når du handler med Bitcoin, er dine tegnebøger krypteret, ligesom din identitet er. Ingen ved, hvem du er, eller hvor mange penge du har. Der er ikke plads til fordomme, splittelse eller negativ behandling. I en sådan økonomisk utopi defineres vi ikke af, hvordan vi ser ud, hvordan vi siger, hvordan vi snakker eller hvordan vi kan være forskellige.

Vi som samfund har en lang vej at gå, før vi implementerer en sådan idé. Vi er nødt til at undervise og styrke, hvorfor det er fordelagtigt at investere og spare for fremtiden. Eller for at søge et specielt værktøj og runde reserveændring fra daglige køb til Bitcoin for fremtiden ved hjælp af en gennemsnitlig strategi for dollaromkostninger til at afbøde volatiliteten i et meget højt svingende, men højt belønning aktiv.

Kort sagt, begrebet, hvordan en smule penge kan sammensættes til et stort vindfald, skal indarbejdes i vores idé om finansiering. Dette koncept er typisk forbeholdt de økonomisk privilegerede. Mange mennesker, der kommer fra velhavende baggrunde, læres meget tidligt at spare penge, investere og bygge for deres fremtid – de læres at bruge deres penge og tjene flere penge.

Men mange andre samfund mangler den type disciplin eller mener, at de har brug for tusinder af dollars for at komme i gang. Resultatet af denne dikotomi er, at 40% af amerikanerne ikke har råd til en uventet udgift på $ 400. Det betyder, at hvis 40% af mennesker blæser to dæk på deres bil, har de hverken enten ikke råd til det eller løber tør for penge, der dækker denne udgift.

Vejen til at tvinge ændringer til dette aktuelle emne af ulighed og uretfærdighed er at styrke mennesker med viden og brugervenlige værktøjer, der hjælper med at investere og spare. Når det kommer til finansiel færdighed, inkluderer dette at uddanne de uudnyttede om teknologi som krypto.

Naturen tilpasser sig sig og udvikler sig – det skulle vi også. Vi var nødt til at erkende, at dette er et problem, og det har vi. Det første skridt til at løse ethvert problem er at indrømme, at der er et. Hvad nu kan vi gøre for at ændre det nu? Hvordan kan vi tilpasse os selv og vores tankegang og ændre vores synspunkter?

Folk overvejer forskellige løsninger, fordi flertallet – eller i det mindste et voksende antal mennesker – finder ud af, at den nuværende løsning ikke fungerer for dem. Inflation og gæld er enorme smertepunkter i vores system. Penge, der skabes ud af tynd luft og bakkes op af intet, er ikke bæredygtige.

Det er her de virkelige innovatører kommer. Bitcoin repræsenterer kulminationen af ​​en gruppe mennesker, der mødes og spørger: „Hvordan kan vi forbedre dette?“ Sådan udvikler mennesker sig. Sådan skal vores økonomiske system udvikle sig: ved at komme sammen og stille spørgsmålet, „Hvad kan vi gøre bedre?“